Bizden Haberler,  Güncel,  Haberler,  Uncategorized

Demirciler Odası Başkanımız Birol Özbaş Mazbatasını aldı

6 Mart Pazar günü gerçekleşen Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın seçimli Olağan Genel Kurulunda üyelerin tam desteği ile güven sağlayan Oda Başkanımız Birol Özbaş ve ekibi Mazbatasını aldı.

Yönetim kurulu ile birlikte Edirne Adalet Sarayına gelerek mazbatasını İl Seçim Kurulu Müdürlüğünden alan Özbaş burada yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta sonu Kongremizi gerçekleştirdik. Üyelerimizin büyük çoğunluğu Kongremize katılım sağlayarak oyunu kullandı.

Seçim sonucunda üyelerimizin takdiri ile yeniden göreve seçildik. Ben buradan öncelik tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu seçimde Kazanan odamız olmuştur. SEN, BEN YOK YİNE hep birlikte hareket edeceğiz. Odamız için varız demiştik, yine ayni ilke ve kararlılıkla görevimize devam edeceğiz… Hayırlı olsun diyorum. Bugüne kadar esnafımız için ne yaptıysak bundan sonra da artarak çalışmalarımıza devam edeceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Odamız için hayırlı olsun. Bugünde mazbatamızı aldık. Dün olduğu gibi bundan sonrada Odamız için hizmetlerimize devam edeceğiz.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.