Bizden Haberler,  Duyurular,  Güncel,  Haberler,  Hizmetler,  Uncategorized

Odamızdan ETSO Başkanı Sezi Irmak’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Birol Özbaş ve Yönetim Kurulumuz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçilen H.Sezai Irmak’ı makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan ETSO Başkanı H. Sezai Irmak,  odanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek tüm odalarımızla birlikte ortak hareket ederek, ilimiz için önemli çalışmaları hep birlikte ortak akılla yapacağız.” Dedi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Irmaka hayırlı olsun dileklerini ileten Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Birol Özbaş, “Odamız ve yönetim kurulumuz olarak İlimizin lokomotifi olan Edirne Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte  odamıza düşen her türlü görevde yer  almaya hazırız” dedi.

Ziyaretin sonunda  Oda Başkanımız Özbaş ETSO Başkanı Irmak’a günün anısında Demirciler Odası tarafından bastırılan Duvar saatinden hediye etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.